• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

08:53

GLUMICA IZ "SELO GORI" UMRLA OD DROGE Brat joj se udavio u Dunavu MAJKA SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI

Privatna arhiva

Društvo

GLUMICA IZ "SELO GORI" UMRLA OD DROGE Brat joj se udavio u Dunavu MAJKA SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI

Podeli vest

Glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja" umrla je od droge! Nepunih godinu dana kasnije brat joj se udavio u Dunavu.

O velikoj porodičnoj tragediji odlučila je da progovori njihova majka Ljiljana Mlađović koja ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez svoje dece. 

Foto: Privatna arhiva

Ivana Mlađović


 
- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je sin Jovan odman za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu. Bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da preboli. Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili su posvećeni jedan drugom. Oboje su sahranjeni u Raški, za nepunih godinu dana oboje su otišli - kroz suze je za Srpski telegraf ispričala nesrećna žena. 

Foto: Privatna arhiva

Ivana Mlađović

Ona kaže da redovno ide na groblje kako bi bila uz svoju decu. 
- Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog. Dok sam živa, ima da patim i plačem za njima, mnogo mi nedostaju svakog dana. Moja Ivana je bila divna, dobra i pažljiva, svi su pričali da će imati lepu budućnost, volela je da glumi. Bila je dobra ćerka, znala je da baš svai praznik da mi čestita, rođendan i svce. Sada kad dođu ti neki datumi, mnogo mi je teško, preplačem ih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija