• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

10:28

MAKSIM JE OSAM GODINA PROVEO U OZLOGLAŠENOM TAJLANDSKOM ZATVORU! Ispovest od koje podilazi jeza! Dobijao sam batine, jeo pileće glave...

printscreen/ TV Pink

Društvo

MAKSIM JE OSAM GODINA PROVEO U OZLOGLAŠENOM TAJLANDSKOM ZATVORU! Ispovest od koje podilazi jeza! Dobijao sam batine, jeo pileće glave...

Podeli vest

Maksim Klasanović je bio dečak sa normalnim detinjstvom, a kada je počeo da odrasta, njegove želje postale su raznovrsne, a u želji da zaradi dosta novca na lak i brz način, on je završio u zatvoru

Naime, kako se susreo sa brojnim izazovima, kriminalnim radnjama i brojnim nelegalnim radnjama, Klasanović je završio u Tajlandskom zatvoru koji glasi za jedan od najozloglašenijih.

- Kao mlad sam počeo da zarađujem dosta para, živeli smo brzo, radili smo i noću i danju. Sedam godina sam proveo u klubovima. Bili smo poznati u Tajlandu, i tamo smo imali prvi susret sa drogama - rekao je Klasanović u jutarnjem programu TV Pink.

On je dodao da je imao oko 300 momaka koji su radili za njega, a kako objašnjava, imao je više novca nego što je mogao da potroši.

Kada je u pitanju zatvor, Klasanović objašnjava da je u istom završio zbog žurke na kojoj je organizovao dolazak dilera.

- Policiji sam sve objasnio, ali nisu želeli da me puste - priča on.

Foto: printscreen/ TV Pink

Maksim Klasanović

Govoreći o susretu sa advokatom, Klasanović kaže da je po savetu lagao na sudu kako ne poznaje ljude koji su bili na događaju gde su uhapšeni, zbog čega je, kako sam kaže "pao".

- Dobio sam 13 godina, a izašao sam posle osam, nakon pomilovanja. Umro je kralj Tajlanda, i njegov sin je meni dao pomilovanje - objasnio je.

U ćeliji je bilo 180 ljudi

- Ništa nije onako kako sam zamišljao. Ušao sam u mesto gde se svaki dan pitaš da li je moguće. Koji god film iz Holivuda da pogledate, to nigde nema da se vidi - priča on i dodaje:

- Ćelija ima 120 kvadratnih metara, svi sede na podu, a ti ne možeš da uđeš. Tada je bilo 180 ljudi tu. Svi sede, i drže se za noge. Ja sam ušao, i mislio da je to neko mesto gde ću biti nakratko, ali ne, to je bila ćelija.

Kako je istakao, spavao je na flaši koka kole.

- Ja te ljude odmah pitam gde su kreveti i dušeci, a oni mi objaašnjavaju da je to to. Mi koji smo bili novi nismo smeli da spavamo na leđima. Ja sam u tom momentu čak i počeo da se smejem, spavao sam na flaši koka kole. Glava od drugog čoveka mi je bukvalno bila ispred nosa - naveo je Klasanović.

Foto: printscreen/ TV Pink

Maksim Klasanović i Jovana Jeremić

- Jeli smo pileće glave, svinjetina je isto bila nesređena. Bilo je dana kada ne možeš ništa da jedeš, a onda se desi da bi sve pojeo - objasnio je on.

Govoreći o sukobima, istakao je da je nakon prve tuče, shvatio da mora da se izbori za svoje mesto, zbog čega je počeo da trenira.

Klasanović je o ovome napisao i knjigu, koju je, kako je sam istakao, posvetio onima koji su u problemima i koji potencijalno mogu da se nađu u sličnoj situaciji kao on.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 1 godinu

Narko dileri su masovne,serijske ubice. Oni satiru mladoyt zemlje. Treba ih vešati javno, kao u Kini i Iranu. I da vise dok se ne raspadnu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija