• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

16:54

DEČAK KOJI JE POTONUO NA DNO BAZENA U VRNJAČKOJ BANJI NALAZI SE U KOMI! Evo šta se vidi na jednom snimku sa nadzorne kamere

Društvo

DEČAK KOJI JE POTONUO NA DNO BAZENA U VRNJAČKOJ BANJI NALAZI SE U KOMI! Evo šta se vidi na jednom snimku sa nadzorne kamere

Podeli vest

Dečak (14) koji je pod nepoznatim okolnostima potonuo na dno bazena u Vrnjačkoj Banji nalazi se u indukovanoj komi

Tinejdžer iz Šida (14) potonuo je juče po podne na dno bazena hotela "Breza“ u Vrnjačkoj Banji u kojem se sa svojom školom nalazio na rekreativnoj nastavi. Kako nezvanično saznaje "Blic", policija je uzela snimke sa kamera za video nadzor, kako bi sprovela istragu o ovom slučaju.

Na jednom snimku se vidi kako se dečak drži za ivicu bazena i u tom trenuku nikoga nije bilo pored njega. Dečak je najverovatnije bio neplivač, a niko se iz škole sa kojom je dečak išao na rekreativnu nastavu, nije oglasio, kao ni iz uprave hotela.

Uzroci zbog kojeg je završio na dnu bazena, nisu poznati. Učenik je u plućima imao vrlo malo vode, s obzirom na to da je izvučen sa dna bazena, piše "Blic". Za sada nema informacija o zdravstvenom stanju ovog dečaka. On se nalazi na intenzivnoj nezi, u indukovanoj komi, priključen na respirator.

Niko ne zna koliko je dečak dugo bio ispod vode. Na skeneru nema oštećenja koja bi pokazala da je pre toga negde udario glavom, kazali su izvori. Nezvanično su dečaka uspeli reanimacijom, nakon što su ga izvukli iz bazena, da povrate, ali ubrzo je pao u nesvest. Srce su mu masirali sve vreme puta do bolnice u Kraljevu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija