• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

04.08.2022

07:00

BRAVO! LASKAVA TITULA ZA SRPKINJU! Venera (18) iz Niša najlepša u Evropi!

Informer

Društvo

BRAVO! LASKAVA TITULA ZA SRPKINJU! Venera (18) iz Niša najlepša u Evropi!

Podeli vest

Nišlijka Venera Stanisavljević (18) zvanično je najlepša tinejdžerka Evrope i peta na svetu! Ovu laskavu titulu zaslužno je osvojila na takmičenju "Mis tin interenešenel", koji se 31. jula održao u Nju Delhiju

Da je Venera, devojka neobične lepote i imena, sama zaslužna za svoj veliki uspeh, govori njena ponosna mama Maja Cakić Stanisavljević.

- Srce mi se kidalo kada je pakovala kofere za Indiju. Putovala je ona otkad se rodila, ali sa 18 godina otići sam na drugi kontinent na takmičenje na koje dolaze devojke iz celog sveta, nije baš lako. Kada se plasirala u top pet i dobila titulu "Mis tin Evrope", srce mi je zaigralo. Plakala sam ceo taj dan, valjda su tako i sreća i briga izlazile iz mene. Vraćale su mi se slike od njenog rođenja, pa iz detinjstva, do ove sreće koju nam je priredila. Valjda dragi Bog tako kockice slaže - kaže Venerina mama.

Foto: Informer

Venera Stanisavljević

Konkurencija je bila velika, kaže ona, oko 700 prelepih devojaka došlo je da predstavi svoju zemlju, a među njima i moja skromna Venera.

- Bile smo na telefonskoj vezi non-stop. Kada je stigla u Nju Delhi, bilo joj je čudno što su devojke došle sa velikom pratnjom koja im pomaže da se pripreme i mnogo kofera sa garderobom, dok je ona sve sama radila, naravno uz podršku svog tima. Venera zna da se lepota, šarm, elokventnost i harizma ne mogu spakovati u kofer. Jednostavno - ili je imaš ili ne. Tako se naše gore list osokolio. Proradio je u njoj srpski inat i gordost da ih sve pobedi. I uspela je! - kaže mama Maja i zahvaljuje se timu iz organizacije "Mis Srbija", koji su sve vreme vodili računa o njenoj ćerki.

Venera kaže da je odmalena učestvovala na mnogim revijama mode i da se u svetu modelinga dobro snalazi.

- Išla sam u škole modelinga, engleskog jezika, plesa, glume... ali ovo iskustvo je potpuno jedinstveno i donelo je puno toga novog u moj život - kaže skromna Nišlijka, koja je završila četvrtu godinu Ugostiteljsko-turističke škole i planira dalje školovanje.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo napadač Juventusa.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija