• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.09.2022

19:01

POLICIJA ODBILA ŽALBU ORGANIZATORA GEJ PARADE! Iz Evroprajda najavili: Žalićemo se Upravnom sudu!

Tanjug/Rade Prelić

Društvo

POLICIJA ODBILA ŽALBU ORGANIZATORA GEJ PARADE! Iz Evroprajda najavili: Žalićemo se Upravnom sudu!

Podeli vest

Žalba koju su organizatori Evroprajda juče uložili na odluku Ministarstva unutrašnjih poslova o zabrani Parade ponosa, odbijena je, potvrdio je koordinator Evroprajda Goran Miletić

On je za Euronews Srbija naveo da nije iznenađen ovom odlukom i dodao da je sledeća instanca kojoj će se obratiti Upravni sud.

- Žalićemo se Upravnom sudu, to ćemo učiniti odmah čim pravni tim sačini kompletnu žalbu. Mislimo da bi oni trebalo u roku od 24 sata da nam odgovore, tako je bilo i sa MUP-om - rekao je Miletić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

Nemam nista protiv LGBT populacije ali mi smeta njihova agresivnost koju ne moze nista da smanji.Traze toleranciju a nisu spremni da je pruze druguima.Do sada im nije zabranjivano jer su okolnosti u drzavi bile drugacije.Sada je situacija drugacija i nije vreme ni za kakve setnje ni parade ma ko da ih organizira.Ovako nasilnicko ponasanje radja animozitet prema LGBT populaciji cak i kod onoih koji do sada tako nesto nisu ispoljavali. Gospodo, ne postoji svet radi vas! U svetu ima i drugih ljudi sa svojim uverenjima ali su to gradjani svojih zemalja kojima se moze ukazati na potrebu da se nekad i strpe i sacekaju bolje vreme za odredjene manifestacije.Vi kao da nemate drzavu, odnosno da samo svoju populaciju postujete a za ostalo vas bas briga! Takav utisak namecete nama.A to nije ni normalno ni fer.

Miletić: “Predsednik da kaže da li smo mi zli ljudi”!
Politika

Miletić: “Predsednik da kaže da li smo mi zli ljudi”!

Koordinator Evroprajda Goran Miletić rekao je danas da bi najviši predstavnici vlasti trebalo da se izjasne o izjavi patrijarha Porfirija o Evroprajdu, u kojoj je on naveo da se “zlo se ne leči i ne pobeđuje nasiljem, nego se na taj način samo umnožava

09.09.2022

14:22

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija