• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

06.01.2023

17:58

OVO SE DEŠAVA PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE, DONET NOV ZAKON O HILANDARU! Popović: Time je obezbeđeno njegovo dugoročno... (Video)

printscreen

Društvo

OVO SE DEŠAVA PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE, DONET NOV ZAKON O HILANDARU! Popović: Time je obezbeđeno njegovo dugoročno... (Video)

Podeli vest

Za poslednjih nekoliko godina urađeno je mnogo na obnovi manastira Hilandar. Odlukom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlada je donela odluku da obezbedi finansiranje do kraja potpune obnove, rekao je Nenad Popović

- Očekujemo da će od današnjeg dana, za godinu i tri meseca, u proleće 2024. godine, manastir Hilandar zasijati punim sjajem. Radovi idu izvanredno, radnici koji rade se mnogo trude i imaju ogromnu pomoć bratstva Hilandara - rekao je Popović.

Popović je rekao da želi da kaže da je za Hilandar urađeno jako mnogo u prethodne dve godine.

- Skupština Republike Srbije je sa predsednikom Vučićem donela prvi put u istoriji Srbiji Zakon o Hilandaru, čime je obezbeđeno dugoročno finansiranje Hilandara. Siguran sam da će u budućnosti rezultati toga biti još vidljiviji - rekao je Popović.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija