• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/rina.rs

06.03.2023

14:40

MUŽEVI VIŠE NE PROVERAVAJU SVOJE ŽENE, VEĆ OVO! Privatni detetktiv otkriva šta klijenti najčešće traže, a evo i šta je to što im najteže pada

Društvo

MUŽEVI VIŠE NE PROVERAVAJU SVOJE ŽENE, VEĆ OVO! Privatni detetktiv otkriva šta klijenti najčešće traže, a evo i šta je to što im najteže pada

Podeli vest

Privatni detektivi u Srbiji imaju sve više posla, najteže im pada kad po zahtevu roditelja proveravaju da li im se deca drogiraju ili su u sekti, ali su im najredovniji klijenti oženjeni muškarci koji žele da provere vernost svojih ljubavnica.

Oprema koju su u Srbiji koristili privatni detektivi nekada bio je dugačak kaput, šešir, naočare i probušene novine. Danas su oni savremeno obučeni i savršeno implementirani u sredinu u kojoj izvršavaju svoj posao, ne odskaču od prosečnih građana ni milimetar i to je tajna njihovog uspeha.

Za privatne detektive se može čuti da “znaju gde đavo spava”. Ponekad su na terenu i po nekoliko dana, a ponekad i nekoliko meseci.

- Klijenti nas najčešće zovu kad žele da provere svoje emotivne partnere. Ono što je logično jeste da se proveravaju supružnici, ali sve češća je pojava da muškarci proveravaju i da li im je verna i ljubavnica. Žene nisu tako ekstremne i do sad su proveravali samo da li ih vara muž. Svašta doživljavamo na terenu, dosta teških i neprijatnih situacija. Ponekad kad ne bi posumnjali u tu ženu ili muškarca, desi se da su baš oni ti preljubnici - otkriva privatni detektiv iz Čačka.

Foto: local-detective.co.uk

Posao privatnog detektiva je izuzetno naporan i stresan

Ne prate se samo emotivni, već su na meti često i poslovni partneri kao i deca, ali vrši se i potraga za nestalim licima i dragocenostima.

- Roditelji žele da provere da li im se deca drogiraju ili su članovi nekih sekti. To je možda i najtraumatičnije iskustvo za jednog detektiva kad mora ocu i majci reći da im je dete narkoman, ali to pomogne roditeljima jer ih tada upućuju na lečenje, u klinike ili manastire - ističe detektiv.

Naš sagovornik ne krije da je posao privatnog detektiva izuzetno naporan i stresan, i otkriva da je  najbitniji prvi razgovor sa klijentom.

- Na osnovu tog dijaloga mi pokupimo sve potrebne informacije i krećemo u istragu. Neki slučajevi, poput kućnih krađa su potpuno nezanimljivi, a o nekima bi se bukvalno mogli napisati romani. Prošle godine uspeo sam da spojim oca i sina nakon čak 56 godina, a da to nije pošlo za rukom ni nemačkoj policiji- kaže ovaj šumadijski Šerlok Holms.

Privatni detktivi često su od pomoći i državnim organima, Zakonom o detektivskoj delatnosti koji je stupio na snagu 05. decembra 2013. godine, ta oblast je pravno regulisana posle čitavih 20 godina, a nadzor je poveren MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija