• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2023

21:24

ŽELITE DA POSTANETE VOJNIK REPUBLIKE SRBIJE? Ministar Vučević pozvao sve zainteresovane na dobrovoljno služenje vojnog roka - Evo šta je poručio

Tanjug

Društvo

ŽELITE DA POSTANETE VOJNIK REPUBLIKE SRBIJE? Ministar Vučević pozvao sve zainteresovane na dobrovoljno služenje vojnog roka - Evo šta je poručio

Podeli vest

Ministar odbrane Miloš Vučević pozvao je sve zainteresovane momke i devojke na dobrovoljno služenje vojnog roka novim videom na Instagramu.

Miloš Vučević, ministar odbrane Republike Srbije, pozvao je sve zainteresovane na dobrovoljno služenje vojnog roka objavom na svom Instagram profilu.

"Pozivam sve zainteresovane mladiće i devojke za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem da podnesu svoje prijave i već u junu ove godine dobiju priliku da stanu u stroj Vojske Srbije. Svi koji se odluče na taj korak dobiće priliku da prođu dinamičnu vojnu obuku, provere svoje sposobnosti, i na najbolji način pokažu patriotizam i građansku odgovornost prema odbrani svoje zemlje"  glasi objava ministra odbrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojana

pre 1 godinu

Poziv se vrti po medijima i verujem da ce veliki broj mladih odgovoriti na njega. Vracen je kult vojske i mnogima je sada cast da sluze istoj.

Ljubiša

pre 1 godinu

Hahaha... ahahaha... Gde on živi? Pa svi bi pobegli od mobilizacije a on zove dibrovoljce. Hahaha... ahahaha...

Miro

pre 1 godinu

Mnogi gi bi želeli ali neće da vežbaju sa pripadnicima zločinačke organizacije NATO.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija