• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

30.05.2023

20:01

SVI POHRLILI ZA PARE! Nikada do sada se ovako nešto nije desilo... Oboren apsolutni rekord

Shuterstock

Društvo

SVI POHRLILI ZA PARE! Nikada do sada se ovako nešto nije desilo... Oboren apsolutni rekord

Podeli vest

Državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić, rekao je da je danas u rekordnom roku podeljeno svih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji.

Od ukupnog broja prijava, 54 odsto podneli su penzioneri, zatim slede zaposleni sa skoro 30 odsto prijava, dok su nezaposlena lica podnela 10,7 odsto prijava, naveo je Kandić u izjavi za Tanjug.

Kandić je istakao da su zaposleni ove godine izrazili malo veće interesovanje za vaučere u odnosu na prethodne godine.

- Vaučeri su podeljeni za samo jedan dan, što je apsolutni rekord, budući da je januaru bilo potrebno dva dana - naveo je Kandić.

Pošte Srbije su ranije danas saopštile da je na šalterima 1.344 korporativnih pošta, danas, prvog dana novog ciklusa podele vaučera za odmor u Srbiji, za samo 10 sati evidentirano je svih 100.000 prijava građana, čime je prijavljivanje korisnika završeno.

Pravo na vaučere mogli su da ostvare nezaposleni, penzioneri, lica starija od 65 godina koja nemaju primanja, studenti, lica koja koriste tuđu negu i pomoć i zaposleni koji imaju plate niže od 70.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Ih, pomislih da se tekst odnosi na one koji su zbog novca došli na Veleizdajnikov kontramiting.

knjaz

pre 10 meseci

Mnogo je onih koji hoce da odmaraju ali nazalost malo onih koji hoce da rade!

servo fašisti

pre 10 meseci

koliko turcizama servi imaju u svom "jeziku" to nije normalno

veljkel

pre 10 meseci

Najbolji dokaz da su nam plate i penzije" najvece" u istoriji i da smo "zaustavili" inflaciju.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija