• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2023

12:35

Aplikacija koju treba da ima svaki vozač u Srbiji

Informer

Društvo

Aplikacija koju treba da ima svaki vozač u Srbiji

Podeli vest

Zamislite da za kupljeno gorivo plaćate jednostavnim skeniranjem QR koda, bez potrebe odlaska na kasu ili napuštanja udobnosti svog automobila. Možda niste znali, ali ovakva vrsta usluge dostupna je vozačima širom Srbije i to zahvaljujući Drive.Go mobilnoj aplikaciji kompanije NIS koja omogućava na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama plaćanje goriva na samom točionom mestu.

Šta je to što Drive.Go čini posebnim? 

Više od 250.000 korisnika, koliko je do sada preuzelo Drive.Go aplikaciju, sigurno bi se složilo da su ključne odlike ove inovativne usluge - jednostavno korišćenje, brza usluga kao i bezbednost podataka. 

Kako funkcioniše Drive.Go?

Pre svega potrebno je da se instalira Drive.Go aplikacija koja je dostupna na „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery.“ Registracija naloga u okviru aplikacije se može izvršiti u samo nekoliko koraka, za šta će biti potrebno svega par minuta. Prilikom registracije unose se svi potrebni podaci, uključujući i one o bankovnoj kartici. Pored toga postoji mogućnost registracije kartice programa lojalnosti „Sa nama na putu“ što će vam omogućiti da kupovinom goriva putem aplikacije sakupljate bonus poene na kartici na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi. 

Foto: Informer

Sigurno plaćanje

Svaku Drive.Go platnu transakciju obrađuje platni proces, u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima (PCI DSS), a svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga, čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke. Drugim rečima, sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa obrade transakcije, tako da je korišćenje platne kartice uz Drive.Go potpuno bezbedno.

Dodatne funkcionalnosti

Ukoliko vam ponestaje goriva i niste sigurni da li su rezerve dovoljne da stignete na željenu destinaciju, Drive.Go aplikacija nudi jednostavan prikaz mape uz pomoć koje se može doći do najbliže benzinske stanice NIS-a. Uz to možete dobiti informaciju o radnom vremenu benzinske stanice kao i o vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenom maloprodajnom objektu NIS-a. Dodatno u okviru same aplikacije razvijena je i funkcionalnost da fiskalni račun stiže na mejl adresu koja je sačuvana u samoj aplikaciji, a ukoliko je potreban račun za firmu, potrebno je samo da se sačuva PIB broj u segmentu „Moja firma“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija