• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2023

15:27

DRŽAVA PONOVO POMAŽE SVOJIM GRAĐANIMA! Jedan grad u Srbiji najavio uplatu novca OVOJ GRUPI LJUDI

Shuterstock

Društvo

DRŽAVA PONOVO POMAŽE SVOJIM GRAĐANIMA! Jedan grad u Srbiji najavio uplatu novca OVOJ GRUPI LJUDI

Podeli vest

Opština Ivanjica od Ministarstva za porodicu i demografiju dobila je 13.067.000 dinara na osnovu Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava opredeljenih za sufinansiranje mera populacione politike i podrške u oblasti porodice.

Novac će biti opredeljen za kompletiranje enterijera vrtića u Prilikama, a deo je namenjen i nezaposlenim porodiljama.

Vrtić u Prilikama trebalo bi da počne sa radom od septembra. U lokalnoj samoupravi se nadaju da će do tada završiti sve radove i dobiti potrebne saglasnosti države za zapošljavanje novih radnika.

Foto: Informer

Ovo je još jedan nizu poteza koje je poslednjih godina povukla opština Ivanjica kako deca više ne bi čekala na prijem u vrtić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija