• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2023

10:49

SRBIN SPASIO RUMUNKU U GRČKOJ! Pravila selfi sa mužem, pa umalo poginula - On je proglašen HEROJEM

Shutterstock

Društvo

SRBIN SPASIO RUMUNKU U GRČKOJ! Pravila selfi sa mužem, pa umalo poginula - On je proglašen HEROJEM

Podeli vest

Muškarac iz Srbije, koji je sa porodicom letovao na Lefkadi, u subotu je spasao život jednoj Rumunki zbog čega je proglašen herojem, prenose lokalni mediji.

Nažalost, suprug spašene žene udavio se kada su ga odneli jaki talasi dok je sa ženom pravio selfi u moru na popularnoj plaži Katizma na Lefkadi u Grčkoj. Zastrašujući su detalji očevidaca o tragediji. Bilo je mnogo onih koji su želeli da pomognu čoveku koji je pokušavao da se spase, ali na kraju nije uspeo jer su talasi bili ogromni.

U početku, prema rečima očevidaca, rumunski par je poput mnogih drugih koji su bili na plaži pokušao da napravi selfi u vodi. Talasi su, međutim, odneli nesrećnog čoveka i njegovu ženu. Prema svedočenjima srpskog turiste koji je tamo bio sa porodicom i još se nije oporavio od šoka, bračni par se fotografisao kad su ženu povukli talasi dublje u more.

- Odmah sam potrčao i pokušao da je uhvatim, uprkos tome što su moja žena i ćerka vrištale. U jednom trenutku smo oboje bili pod vodom i mislim da nas je talas izbacio na obalu. Onda su je neki ljudi uzeli iz mojih ruku i odvukli na pesak u bezbedno područje. Tada smo shvatili da nema njenog muža jer je žena počela da vrišti - kazao je on.

Nažalost, nesrećni Rumun nije izdržao borbu sa talasima. Identitet Srbina heroja još nije poznat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija