• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2023

23:13

IZBIO VELIKI INCIDENT U AVIONU KOJI TREBA DA POLETI SA "NIKOLE TESLE" Stiže i policija! Šokirani putnici sve snimili

printscreen serbia live

Društvo

IZBIO VELIKI INCIDENT U AVIONU KOJI TREBA DA POLETI SA "NIKOLE TESLE" Stiže i policija! Šokirani putnici sve snimili

Podeli vest

Izbio je veliki incident u od aviona koji treba da poleti sa aerodroma "Nikola Tesla"! Inicdent je i dalje u toku, a putnici su brže-bolje poslali snimak sa lica mesta!

Bezbednosna proceduda podrazumeva obavezno vezivanje poja, što važi za sve putnike. Takođe i podizanje naslona sedišta, uvlačenje stola, sve to i sve tome slično. U jednom avionu koji treba da poleti sa aerodroma u Beogradu došlo je do komešanja, a putnici su pokušali da urazume ženu koja je svemu bila uzrok. Zamolili su joj da se smiri i veže, kako bi avion poleteo na vreme.

Izgleda da žena nije prihvatila savet...

- Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju - objavljeno je na Instagram stranici "Serbialive".

 

 

Video snimak izazvao je masu komentara.

- Dok sam radila ako stjuardesa, redovno smo imali na letovima po jedan ovakav primerak, kako kaže "vrlo često putuje", a kad im kačeš da ćeš morati da je udaljiš iz aviona, bude ona čuvena "ajde da vidim i to" ili "znaš ti ko sam ja". Sa ljudima je sve teze razumeti se - navedeno je u jednom od brojnih komentaru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
elezovic

pre 10 meseci

Jebacu ja njemu mamu makar mi poslednje bilo. Hvala na video materijalu ..

DRAMA NE PRESTAJE, NA AERODROMU NIKOLA TESLA VELIKI PROBLEMI SLUŽBI! Stvaraju se gužve, nema osoblja, sve kasni!
Društvo

DRAMA NE PRESTAJE, NA AERODROMU NIKOLA TESLA VELIKI PROBLEMI SLUŽBI! Stvaraju se gužve, nema osoblja, sve kasni!

Odvijanje saobraćaja Er Srbije sa beogradskog aerodroma prema planiranom redu letenja i dalje je izuzetno otežano zbog usporenog rada i nedovoljnih kapaciteta pojedinih aerodromskih službi. U sadejstvu sa ostalim faktorima koji su specifični za tekuću letnju sezonu, to dovodi do učestalih faznih kašnjenja, pa i posledičnih otkazivanja letova Er Srbije sa beogradskog aerodroma.

24.06.2023

20:11

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija