• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.07.2023

13:08

Ljubav se ne broji kilometrima uz mts roming pakete

Telekom Srbija

Društvo

Ljubav se ne broji kilometrima uz mts roming pakete

Podeli vest

Ljubavna priča koja prelazi granice i spaja dve kulture dobija nove dimenzije zahvaljujući mts roming paketima. Upoznajte Dženi Martin, šarmantnu glumicu iz Španije koja se zbog ljubavi preselila u Srbiju. Talentovana i mlada, prvi kontakt sa Srbijom imala je na premijeri filma „Montevideo, vidimo se“, a dok je film osvajao srca gledalaca širom regiona, njeno srce je osvojio glumac Uroš Jovčić, sa kojim čeka i dete.

„Započeli smo vezu na daljinu, a posle tri godine, odlučila sam da dođem da živim u Srbiji. Preko video call-a sam rekla, dolazim u Srbiju, kupujem karte!“, s ushićenjem je istakla Dženi. 

Nakon toga, Dženi i Uroš nastavili su svoju ljubavnu priču koja će biti dodatno ulepšana kada dobiju trećeg člana. Ipak, Dženi je neizmerno vezana za svoju domovinu, kao i svoje voljene, te odlazi često da ih obiđe i provedu vreme zajedno. „Kada idem tamo, trudim se da ostanem što duže jer karte nisu jeftine. Mnogo mi je drago što postoji roming dodatak Evropa Net 3GB, pošto kada idem u Španiju mogu da se čujem sa svojim Urošem“.

Bez obzira na trenutnu udaljenost, internet roming omogućava joj da bude uvek povezana sa svojim najmilijima gde može da deli radost, sreću i trenutna osećanja gde se oseća kao kod kuće. Mts roming paketi povezuju i održavaju veze sa ljudima širom sveta i dokazaju da su kilometri su samo broj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija