• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.07.2023

08:00

Triglav putno osiguranje – klikom do 10% popusta!

adobe stock

Društvo

Triglav putno osiguranje – klikom do 10% popusta!

Podeli vest

Vreme je za savršeni odmor.

Bilo da vas na letovanju čekaju uzbudljive avanture i obilasci evropskih metropola ili pak leškarenje na nekoj od plaža, prepustite se čarima leta – uz „Triglav” online putno osiguranje.

Da biste u inostranstvo krenuli potpuno rasterećeni, bez dvoumljenja uzmite polisu Putnog osiguranja i ne dozvolite da vas bolest i nepredviđene situacije iznenade. Tako ćete imati finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta.

Za sve one koji će letovati u Evropi, Tunisu ili Egiptu, kreirali smo posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja. U okviru premijum paketa, online kupovinom možete ugovoriti:

  • polisu porodičnog putnog osiguranja i ostvariti popust za osiguranje dece do 18 godina od 50%, (za 10 dana to bi sada već bilo po ceni od 3.951,00 dinara);
  • individualnu polisu za 10 dana, sada već po ceni od 1.882,00 a ukoliko imate više od 70 godina (bez starosne granice) po ceni od 3.764,00.

 

Kupovinom na e.Triglav možete ostvariti popust od 10% bez dolaska u filijalu „Triglav osiguranja”. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Svaki kupac polisu dobija na svoju e-mail adresu, a osnovne podatke SMS-om.

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner „Europ Assistance” dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda s naše stranice, i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici „Triglav osiguranja”, kao i na internet stranici www.triglav.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija