• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2023

20:31

Ovo vraća veru u ljude! Čovek iz Zemuna spasio trudnicu i dvoje male dece tokom nevremena!

Privatna arhiva

Društvo

Ovo vraća veru u ljude! Čovek iz Zemuna spasio trudnicu i dvoje male dece tokom nevremena!

Podeli vest

U oluji koja je zadesila Beograd danas oko 14 časova čovek iz Zemuna spasio je trudnicu sa dvoje male dece.

Trudnica je novinarka Jovana Andrić koja se u trenutku užasnog nevremena našla na zemunskim ulicama sa ćerkicom Zojom (2) i sinom Lavom (8). Posle igre u parkiću mama i dvoje dece krenuli su ka kući, ali strašno nevreme ih je u tome sprečilo. Jovana je trudna trčala u rukama noseći ćerkicu, dok je sin trčao i razmišljao šta treba da rade. Lav je predložio da pokucamo bilo kome na prozor od kola.

Jovana je poslušala sina i trčali su najbrže što su mogli. Stigli su do belog automobila marke Mercedes koji se u tom trenutku parkirao u blizini parka kod porodilišta u Zemunu. 

Nepoznati čovek za volanom je nemisleći šta će se desiti njegovom automobilu od stravičnog grada koji je padao, rekao Jovani da uđe u auto s decom i da ne brine, prevešće ih gde god da treba. 
Majka je bila u šoku, ali zahvalna što su njena deca spašena. 

- Ipak ima dobrih ljudi - istakla je Jovana, pa dodala:

- Žao mi je što od šoka nisam pitala heroja današnjeg dana kako se zove, niti zatražila broj telefona, ali ovim putem želim da mu se zahvalim i poručim da mu ovu uslugu nikada neću zaboraviti! Čovek ima troje dece, najstarije dete od 9, srednje od 5 i najmlađe od 2 godine, pa je savršeno razumeo kako je nositi dete u rukama i trčati kada je žena trudna i misliti na starije dete koje trči pored tebe, a beba ti se nalazi u stomaku. Hvala mu još jednom od srca od cele moje porodice! - zaključila je Jovana Andrić.

Devojčica Zoja je u bežanju od grada i prašine ostala bez plave papučice, pa ako je neko pronađe u Zemunu, znaće kojoj princezi pripada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija