• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.08.2023

20:04

Dete (3) u suzama tumaralo plažama, a onda ga je ugledao Marko! Srbin je heroj iz Leptokarije

Pixabay

Društvo

Dete (3) u suzama tumaralo plažama, a onda ga je ugledao Marko! Srbin je heroj iz Leptokarije

Podeli vest

Marko iz Srbije pravi je heroj nemilog događaja sa plaže u grčkom letovalištu Leptokarija. Naime, on je spasio jedno dete koje se izgubilo i tumaralo plažama. Iako nisu mogli da se sporazumeju, uspeo je da ga vrati majci.

Svoju priču podelio je na Fejsbuk grupi Grčka info.

– Dragi moji, hteo sam da podelim sa vama jednu situaciju koja se hvala bogu završila dobro. U popodnevnim časovima u Leptokariji na plaži se izgubilo dete oko tri godine. Došlo je do nas plačući i tražilo je tatu. Jedna žena i ja smo pretražili sa njim ceo jedan deo plaža gde je dete pokazivalo, ali nismo uspeli da pronađemo roditelje – napisao je Marko u svom statusu, a prenosi Blic

Dete je bilo uplašeno i nepoverljivo

– Najgore je bilo što je dete bilo jako uplašeno, nepoverljivo i što nismo uspeli da skontamo koji jezik priča. U nemogućnosti da pronađemo roditelje došli smo do „Beach Bar Havana“, ovim putem želim da im se zahvalim na brzini i brizi koju su pokazali. Pozvali smo policiju koja je veoma brzo došla – seća se Marko.

Majka je prijavila nestanak deteta

– Posle nekog vremena dobili smo informaciju da je majka prijavila nestanak deteta i ubrzo je došla po svoje dete. Ne želim da je osuđujem, može svakom da se desi, majka je u suzama tražila dete po plaži, dok je ono mučeno prešlo skoro 800 metara od mesta gde su bili na plaži – naveo je srpski turista.

– Savet, vodite računa, gledajte decu non stop, veoma brzo se zagube ako vas ne vide, posle se uplaše i bude još gore. Još jednom hvala bogu da se ovo završilo najbolje što je moglo, i da mališan brzo zaboravi ovu neprijatnost – zaključio je Marko koji je sasvim slučajno postao heroj ovom detetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija