• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2023

20:18

Jak vetar, ponegde i kiša! RHMZ najavio nove vremenske prilike - evo kad se razvedrava

Tanjug

Društvo

Jak vetar, ponegde i kiša! RHMZ najavio nove vremenske prilike - evo kad se razvedrava

Podeli vest

Vremenska prognoza za Srbiju tokom večeri i noći donosi različite uslove u različitim delovima zemlje. U Vojvodini se očekuje delimično vedro i suvo vreme, dok će u ostalim krajevima biti umereno do potpuno oblačno, uz povremene padavine.

U planinskim predelima južne Srbije, posebno na jugoistoku, očekuje se jak severni i severoistočni vetar, što može usložiti uslove na putevima i povećati osećaj hladnoće.

- U toku večeri i noći u Vojvodini delimično vedro i suvo, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom. U planinskim predelima južne Srbije će duvati jak severni i severoistočni vetar - piše RHMZ.

Vozačima se savetuje oprez prilikom vožnje u ovim uslovima.

Vreme narednih dana

Na severu Srbije u utorak sunčano. U ostalim delovima Srbije očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmkljavinom. Posle podne očekuje se prestanak padavina, prema večeri i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu pojačan. Jutarnja temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnmevna od 24 do 28°C.

U Beogradu u utorak sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće od 25 do 30°C. U Beogradu narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće do 28°C.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija