• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2023

11:13

(FOTO) Zbog Hrvata ceo Balkan besni! Ima li šta sramnije od njegovog oglasa?! Pa ne, možda i đubre naplaćuje

printscreen/shutterstock

Društvo

(FOTO) Zbog Hrvata ceo Balkan besni! Ima li šta sramnije od njegovog oglasa?! Pa ne, možda i đubre naplaćuje

Podeli vest

Visoke cene nekretnina iz dana u dan pokazuju da pohlepa za novcem više nema granica. I dok su vlasnici rešili da bahatost visokim cenama podignu na viši nivo, potencijalnim kupcima situacija postaje sve nerealnije ali i smešnija. A novi oglas "fantastičnog podruma" koji se pojavio na Reditu upravo tako nešto i pokazuje

Na društvenoj mreži Redit pojavio se oglas za izdavanje "fantastičnog podruma sa pregršt potencijala" u Rovinju, koji je prvobitno objavljen na jednom sajtu za oglašavanje nekretnina u Hrvatskoj. Oglas na Reditu je svojim opisom ali i slikama nasmejao ali i iznervirao mnoge.

"Ovo je genijalno" napisao je neimenovani reditor na ovoj mreži, a potom priložio fotografiju podruma koji je prodaje u Rovinju, u Hrvatskoj.

Kako se može videti na fotografiji, podrum koji je pretrpan svim i svačim, i koji je veličine samo 10,5 metara kvadratna prodaje se nerealnu sumu - 56.000 evra.

- Rovinj, fantastičan podrum sa pregršt potencijala - 10,5m2. Na savršenoj mikrolokaciji u starom gradu na samo 100 m od crkve prodajemo ovu veoma interesantnu nekretninu. Radi se o podrumu u prizemlju, skrivene i diskretne lokacije, a u blizini svih sadržaja. Najvažnije je napomenuti da nekretnina ima prozor i priključak kanalizacije. Po želji budućeg vlasnika vrlo ga je lako pretvoriti u modernu starogradsku kapsulu - funkcionalnu jedinicu za letovanje ili pak najam - stoji u originalnom opisu oglasa.

"Narod bez srama"

Oglas je šokirao mnoge cenom, kao i fotografijama!

"Mene samo divi kako agencija ima obraza da ovako nešto objavi za prodaju", "Jad i beda", "Za godinu dana na bukingu: 'Udoban tradicionalni apartman - 130 evra noćenje'", " Da imam para tačno bih kupio taj podrum i od 7-22h bi išla muzika na najjače", "Stvarno smo narod bez srama...pljuc", "Svašta se tu dobije", "Mene samo zanima da li je smeće gratis ili je uračunato u cenu?", "Ovo bi bilo tužno da nije urnebesno", bili su samo neki od komentara ispod fotografija ovog oglasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija