• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

15:49

Heroji sa Košara dobili ulicu u Batočini!

Privatna arhiva

Društvo

Heroji sa Košara dobili ulicu u Batočini!

Podeli vest

Uz saglasnost Ministarstva državne i lokalne samouprave i opštine Batočina, srce ove šumadijske varošice nosi ime “Heroji sa Košara”!

Usvojena je inicijativa predsednika opštine Batočina Zdravka Mladenovića, i ulica u Batočini sada nosi ime srpskih heroja.

Herojima sa Košara, opština Batoniča dodelila je i Povelju u znak priznanja za izuzetne zasluge i rezultate, a kočano su dobli i Spomen tablu.

Povelja je predstavnicima Udruženja veterana “Košare” uručena na svečanoj sednici organizovanoj povodom dana opštine Batočina, a dodeli su Darko Glišić, Milan Knežević, Nemanja Starović i Đorđe Dabić.

Ispred Udruženja veterana Košare svečanosti su prisustvovali predsednik Ivan Antić i potpredsednici i veterani Nikola Davidović i Žarko Radonjić

 

Svečanoj sednici prisustvovale su i brojne druge ličnosti iz političkog i kulturnog života Srbije i regiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija