• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.09.2023

16:30

"Komšo, hvala na još jednom spašenom životu!" Hrabri Dragan spasao zemljaka od sigurne smrti u poznatoom grčkom letovalištu!

printscreen/Instagram

Društvo

"Komšo, hvala na još jednom spašenom životu!" Hrabri Dragan spasao zemljaka od sigurne smrti u poznatoom grčkom letovalištu!

Podeli vest

Akcijom hrabrog Srbina izbegnuta je tragedija, kada je spasio čoveka kog je jaka struja odnela skoro 30 metara od obale u poznatom grčkom letovalištu Haniotiju. Pored toga što je hrabar, pokazao je i skromnost jer je ovu vest na društvenoj mreži Fejsbuk objavio njegov komšija!

Na Fejsbuk grupi "Grčka info" osvanula je objava u kojoj s kaže da je hrabri Dragan spapsao starijeg srpskog državljanina koji je neplivač, a kojeg je morska struja odnela daleko od obale.

- Danas zamalo još jedna tragedija sa srećnim završetkom ovog puta u Haniotiju. Stariji čovek, srpski turista, inače neplivač ušao je u more. Malo se više opustio, i struja ga je odnela 30 metara od obale - piše Dejan u grupi "Grcka info".

Foto: printscreen grčka info

 

Kako ovaj čovek dalje navodi, tragedija je izbegnuta zahvaljujući mladiću iz Srbije.

- Sve zasluge i pohvale dugujemo čoveku Draganu Vukašinu takođe turista iz Srbije inače mom komšiji u vili! Pa, komšo hvala na jednom spasenom ljudskom životu - zaključio je on!

Podsećamo, slična situacija desila se ovog leta takođe u Haniotiju kada je dvogodišnjeg dečaka iz Srbije vetar odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu. Ljudi su pokušali da plivaju do njega ali bezuspešno. Na kraju ga je spasao momak na skuteru i na svu sreću, sve se dobro završilo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija