• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2023

18:40

Sreća pa nije u Srbiji! Oglasili se iz MUP: Evo šta je istina o snimku sa vožnjom u kontra smeru!

Shutterstock/printscreen

Društvo

Sreća pa nije u Srbiji! Oglasili se iz MUP: Evo šta je istina o snimku sa vožnjom u kontra smeru!

Podeli vest

Posle pisanja Informera da je vožnja kontra smerom postala pravi "trend" među vozačima, pripadnici USP su obavili razgovor sa licem koje je preuzeti snimak objavilo i došli do zaključka da snimak nije zabeležen na teritoriji Republike Srbije.

Njihovo saopštenje prenosimo vam u celosti.

- Povodom objave snimka pod nazivom "Opet vožnja u kontra smeru, ludnica" na društvenoj mreži X, koju je u celosti preneo dana 27.09.2023. godine portal "Informer", bez odlaganja izvršena je detaljna provera uz napomenu da smo se obratili i nadležnom upravljaču puta JP "Putevi Srbije".  Naglašavamo da je snimak objavljen 26.09.2023. godine u 22,40 h. 
Pripadnici USP su obavili razgovor sa licem koje je preuzeti snimak objavilo, a koje je potvrdilo da je isti preuzelo sa instagram naloga koji se bavi auto zanimljivostima, nepoznatog autora. U međuvremenu je ova uprava od strane pomenutog upravljača puta obaveštena da deonica autoputa nije na teritoriji Republike Srbije -
naglasili su iz Uprave saobraćajne policije.

Podsetimo, na društvenoj mreži "X " pojavio se još jedan video snimak koji prikazuje neodgovornu i nesavesnu vožnju u kontra smeru i to malo nakon što je zbog vožnje u kontra smeru na auto-putu "Miloš Veliki" Dejan J. (51). udario u drugo vozilo, nakon čega se njegovo zapalilo, a on je nastradao na licu mesta. Celu vest pogledajte ovde!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija