• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

01.10.2023

11:10

Ima li kraja ludačkoj vožnji: Vozi punim gasom na auto putu u kontra smeru (VIDEO)

youtube

Društvo

Ima li kraja ludačkoj vožnji: Vozi punim gasom na auto putu u kontra smeru (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama se ponovo pojavio snimak vožnje u kontra smeru usnimljen na auto - putu u Srbiji.

Kako se može videti na snimku, vozač u punom gasu vozi u kontra smeru na zaprepašćenje ostalih učesnika u saobraćaju na auto  - putu Beograd - Požarevac.

Na sreću svih koji su se našli na ovom delu auto  - puta, sve se dobro završilo i nije došlo do incidenta.

Podsećamo, zbog vožnje u kontra smeru na auto-putu "Miloš Veliki", nedavno je došlo do stravične nesreće kada Dejan J. (51) upravljao vozilom i sudario se sa drugim automobilom. Tada se njegovo vozilo zapalilo, a on je nastradao na licu mesta.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav Pualić

pre 7 meseci

Kada se zakon promeni i počnu ne samo novčane kazne nego i višegodišnje zatvorske kazne zbog ubistva u pokušaju NN lica onda će ze neko zapitati da li vredi rizikovati !!!!

Gale

pre 7 meseci

Treba uvesti obavezni zatvor od minimum 2-3godine ako takva kazna ne postoji sada. Svako može da pogreši ali svako normalan ko je pogrešio ne vozi ko lud u kontra smeru i pokušao bi da se okrene.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija