• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2023

14:22

Mančmelou muljaža! Čuveni srpski slatkiš se povlači iz prodaje: Evo i zašto!

Informer

Društvo

Mančmelou muljaža! Čuveni srpski slatkiš se povlači iz prodaje: Evo i zašto!

Podeli vest

Posle vesti da Hrvatski Konzum povlači naš mančmelou iz prodavnica, proveravali smo u kompaniji detalje.

Jaffa Crvenka donela je odluku da zameni Munchmallow 105g i 210g sa rokom trajanja do 15.2.2024. svežim proizvodima, zbog izmenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbedni za upotrebu.

- Zamena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži "Sav od Igre˝ -navedeno je iz Jafe.

Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja, ističu.

Foto: printskrin

 

Konzum je obavestio kako s polica svojih trgovina povlači proizvode Munchmallow family 210g i Munchmallow 105g. Obaveštenje se odnosi na sve proizvode čiji su rokovi trajanja zaključno s 15. februara sledeće godine. Proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija.

Objasnili su kako su razlog povlačenja promenjena svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provere jesu li kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavaonicu, gde će im biti vraćen novac.

- Izvinjavamo se kupcima na neprijatnosti, ali u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti - zaključili su.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija