• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug.rs

13.10.2023

09:32

Promet ovog proizvoda porastao za 1.000 odsto! Efekti akcije "Bolja cena" bolji od očekivanih!

printskrin

Društvo

Promet ovog proizvoda porastao za 1.000 odsto! Efekti akcije "Bolja cena" bolji od očekivanih!

Podeli vest

Promet proizvoda koji se nalaze na akciji "Bolja cena" beleži nesvakidašnji skok!

Mesec dana posle početka akcije "Bolja cena" možemo reći da su njeni efekti bolji nego što smo očekivali, izjavio je danas ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i naveo da je promet nekih proizvoda čija je cena snižena u ovoj akciji porastao i za 1.000 odsto.

- Nećete se iznenaditi o kom proizvodu je reč. Reč je o parizeru ali je skočio i promet za jogurt, sok od jabuke za 800 odsto, što pokazuje koliko ljudima znači pojeftinjenje ovih proizvoda - rekao je on i podsetio da se na listi proizvoda u ovoj akciji nalazi 36 artikala.

Momirović je najavio da se razmišlja o proširenju akcije u narednom periodu a odgovarajući na pitanje koje bi robe mogle pojeftiniti rekao je da se to pre svega odnosi na one proizvode koji su značajni za pripremanje slava, ne precizirajući o kojim se tačno artiklima radi.

- Omogućili smo ljudima da kupuju po nižim cenama, nastavićemo sa ovoj akcijom koja doprinosi očuvanju standarda građana. Očekujemo da inflacija nastavi da pada, posle martovskog vrha, kada je bila veća od 16 odsto, smanjivala se a očekujemo da u oktobru bude i jednocifrena - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31