• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Marić

16.10.2023

10:26

Uskoro stižu novi neradni dani: Uz neki dan odmora i spajanje slobodnih, dobije se mini-godišnji

Pexels/Pngwing

Društvo

Uskoro stižu novi neradni dani: Uz neki dan odmora i spajanje slobodnih, dobije se mini-godišnji

Podeli vest

U 2024. godini očekuje nas dosta neradnih dana, to je čak šest praznika.

Ova godina se polako približava kraju i u njoj nam je ostao još samo jedan državni praznik koji će se praznovati neradno - Dan primirja u Prvom svetskom ove godine biće obeležen u subotu 11. novembra.

Nakon ovog praznika tokom ove godine nema više neradnih dana, kao ni državnih praznika koji praznuju neradno, ali pošto je kraj ove godine sve bliži i ostalo je manje od 2 meseca, na početku sledeće nas odmah očekuju dani odmora.

Koliko nas neradnih dana očekuje

U 2024. godini očekuje nas dosta neradnih dana, to je čak šest praznika. Prvi je Nova godina, zatim Božić, nakon toga nas očekuju Vaskrs i 1. maj. Pred kraj godine dolazi ponovo Dan primirja u Prvom svetskom ratu u ponedeljak 11. novembra, pa je opet idealno za spajanje i produženi vikend.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija