• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

17:24

Sokolovi sleteli, Orlovi pred mečom koji odlučuje dosta toga

admiral bet

Društvo

Sokolovi sleteli, Orlovi pred mečom koji odlučuje dosta toga

Podeli vest

Sjajne vesti za naše igrače uoči večerašnje utakmice!

Reprezentacija Srbije dočekuje Crnu Goru večeras od 20.45 časova u okviru 8. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Orlovi su na prošlom meču zabeležili i drugi poraz od Mađara u ovom kvalifikacionom ciklusu, Laka konjica je slavila sa 2:1 u Budimpešti, a jedini strelac za naš tim je bio Strahinja Pavlović.

Nakon ovog neuspeha izabranici Dragana Stojkovića se nalaze u nezavidnoj poziciji, s obzirom da dva meča pre kraja kvalifikacija zaostaju 3 boda za prvoplasiranim Mađarima, uz 2 boda prednosti u odnosu na večerašnjeg rivala, s tim što Crna Gora ima i utakmicu manje.

Kada se sve uzme u obzir, trijumf bi naše momke doveo na svega korak od dugoočekivanog plasmana na Euro koji bi mogli da overe 19. novembra u meču protiv Bugarske, a kako bi što više uživali u "bratskom derbiju" kladionica AdmiralBet je spremila promo kod ORLOVI koji donosi 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita.

Ova ponuda, kao i mnoge druge, je dostpuna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije.

Sve novoregistrovane igrače očekuje sjajnih 3.000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Šta mislite, mogu li Orlovi da nadlete Sokole? Iskoristite promo kod, preuzmte 50% freebet bonusa i podržite Srbiju na putu ka Euru 2024!

Upozorenje:
U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija