• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2023

19:00

"Zbog nesavesne majke umalo da ubijem dete!" Snimak šokirao Srbiju! (VIDEO)

Shutterstock/video printscreen

Društvo

"Zbog nesavesne majke umalo da ubijem dete!" Snimak šokirao Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Koliko je malo potrebno da u saobraćaju neko nastrada, dokaz je i ovaj snimak iz Novog Sada od kog će vas podići jeza. Dete koje niotkuda istrčava pravo na kolovoz.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji ledi krv u žilama!

Naime, vozač koji je podelio ovu objavu, zabeležio je svojom kamerom kako je dete istrčalo na ulicu, a njegovom brzom reakcijom izbegnuta je prava tragedija!

"Zbog mame koja ne pazi na dete i koja je bila kod kapije, umalo sebi da uništim život. Nije mi bilo dobro posle toga kao ni ženi koja je sa mnom bila u kolima. Neka ljudi vide šta može da im se desi i koliko je bitno biti fokusiran na saobraćaj. Mali se pojavio bukvalno niotkuda. Šteta što mi snimanje glasa nije bilo uključeno ali možda je i tako dobro, baš sam se izderao propisno na majku tog deteta" glasi objava.

Ispod videa, nizali su se komentari koji su svedočili o jezivosti ovog slučaja.

"Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da ste išli brže"

"Meni nije dobro od kada sam video ovo"

"Samo prisebnošću si izbegao tragediju" glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija