• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rts.rs

05.11.2023

08:43

"Ne znam šta sam kupila, ali sam svaki račun kucala!" Biljana je za 27 dinara dobila stan na Novom Beogradu!

Informer

Društvo

"Ne znam šta sam kupila, ali sam svaki račun kucala!" Biljana je za 27 dinara dobila stan na Novom Beogradu!

Podeli vest

Dobitnica trosobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Biljana Jovanović iz Leskovca kaže da ni u najluđim snovima nije sanjala da će dobiti stan.

Biljani Jovanović je račun od svega 27 dinara doneo sreću i postala je vlasnica trosobnog stana u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Navodi da joj je komšinica javila da je srećna dobitnica.

- Nisam ni sanjala, nisam ni gledala. Ko će u tolikim milionima da dobije - kaže Biljana.

Ističe da ne zna šta je kupila za 27 dinara, koliki je iznos dobitnog računa.

- Ne znam ni šta sam kupila, važno je da sam svaki račun kucala - dodaje Biljana.

Foto: printskrin/rts

Biljana Jovanović

Kaže da je stalno igrala i slala račune.

- Od 15. godine sanjam da imam svoj lični stan. Izvinite, možda i ne znam šta pričam, ali ne znam ni gde se nalazim. Uzbuđenje je veliko. Popila sam i lek za smirenje - poručuje Jovanovićeva.

Biljana ima 63 godine i radila je nekada u "Zdravlju", a za deset meseci postaće penzionerka. Ističe da će stan dobro da dođe. Na pitanje šta će da radi sa stanom, kaže: "Valjda ću da budem Beograđanka, ne znam. Sad ne znam još ni da imam stan."

Poručila je svima da učestvuju u nagradnoj igri.

- Ljudi, šaljite. Ja nisam ni sanjala, ni gledala izvlačenje. Ma ni u najluđim snovima nisam ni pomislila da ću možda da dobijem, pa sam dobila - naglašava srećna dobitnica Biljana.

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", pored Biljane Jovanović, stan je dobila i Branka Avramović iz Inđije.

U poslednjem, petom izvlačenju, koje će biti održano sledeće subote, biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija