• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2023

16:30

"Parking servis" uručio donaciju školama i započeo novi ciklus edukacije đaka prvaka

JKP Parking servis

Društvo

"Parking servis" uručio donaciju školama i započeo novi ciklus edukacije đaka prvaka

Podeli vest

U okviru akcije "Đačko parking mesto", JKP "Parking servis" po sedmi put je osnovnim školama sa područja zonskog sistema parkiranja doniralo nastavna sredstva.

U Osnovnoj školi "Jovan Dučić" počeo je i novi ciklus edukativnih predavanja za đake prvake o osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju. U okviru edukacije, do sada je izvedeno  2.350 predstava, zahvaljujući kojima je oko 235.000 đaka prvaka naučilo kako da se pravilno i bezbedno ponaša na putu od kuće do škole.

Donaciju "Parking servisa" primili su direktori 34 beogradske osnovne škole, a predavanju o saobraćaju prisustvovalo je oko 90 učenika prvog razreda ove novobeogradske škole. Time je svečano završen sedmi ciklus akcije "Đačko parking mesto", a ujedno započet i novi ciklus predavanja u okviru akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole". 

"Parking servis" se trudi da poveća bezbednost dece u saobraćaju, ali i da poboljša uslove u kojima oni stiču svoja znanja. U saradnji sa Saobraćajnom policijom, ovo Preduzeće često apeluje na vozače da opreznije voze u zonama škola, ali i da se parkiraju upravo na posebno obeleženim đačkim parking mestima, jer plaćanjem parkiranja daju donaciju školi u blizini koje se ono nalazi.

U okviru ovogodišnjeg ciklusa akcije "Đačko parking mesto" izvršni direktori "Parking servisa" Vladimir Bogićević, Radenko Vuković i Miloš Petrović školama su uručili 17 interaktivnih tabli, 27 projektora, 4 računara sa monitorom, 10 multifunkcionalnih štampača, 2 razglasa i 2 video bima.

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković pozvao je sve vozače da svoje automobile parkiraju na đačkim i bebi parking mestima, jer na taj način plaćanjem parkiranja pomažu obližnjim zdravstvenim i obrazovnim ustanovama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija