• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2023

13:50

Kucu Čička traži ceo Zemun: Od Altine došao je do Arene, gledao utakmicu i nestao!

Instagram

Društvo

Kucu Čička traži ceo Zemun: Od Altine došao je do Arene, gledao utakmicu i nestao!

Podeli vest

Fotografije koje su stigle iz Beogradske arene na kojima se vidi kako kuca po imenu Čičak gleda utakmicu Partizan - Panatinaikos, oduševile su mnoge ali niko nije znao da je pas izgubljen i da ga vlasnica očajno traži.

Neverovatno je da je pas, koji očito voli društvo i dobru zabavu, za 24 sata prešao toliki put, pronašao ulaz u Arenu i šćućurio se među gledaocima. 

Čim je videla slike, Ljiljana je krenula u potragu.

Čičak je nekako ušao i sedeo na jugu, kod ulaza 208. Nismo ga još locirali, tražimo ga. Ja sam sinoć posle pola devet ušla na utakmicu da ga pronađem, međutim, nisam uspela. Verovatno je izašao s navijačima i pošao u nekom smeru - priča vlasnica Ljiljana.

Tako je i bilo, poslednji put viđen je kod Sava centra, gde ga je jedna devojka mazila, ne znajući da je on već i te kako voljen i tažen.

Ukoliko vidite Čička, pomazite ga i pokušajte da ga zadržite, ali odmah pozovite i vlasnicu telefonom 062/1031102


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija