• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Kurir

07.12.2023

13:43

Počela humanitarna akcija za decu na KiM! Evo na koji način možete da donirate i do kog datuma traje!

Shutterstock

Društvo

Počela humanitarna akcija za decu na KiM! Evo na koji način možete da donirate i do kog datuma traje!

Podeli vest

Devetu godinu zaredom pokreće se akcija kojom se planira da se za praznike, i uz pomoć svih koji su u mogućnosti, obraduju mnoga deca na Kosmetu.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha, koji je postignut uz pomoć i učešće svih dobrih ljudi širom sveta, gde je sakupljeno i podeljeno 16.700 paketića deci iz 234 mesta, kao i što je sprovedena akcija sakupljanja u više od 110 gradova u 13 država sveta, vredna 400.000 evra, humanitarna organizacija ''Svi za Kosmet'' poziva da ponovimo uspeh i ovo dobro delo, i da se priključite doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane na Kosovu i Metohiji.

Svi paketići biće podeljeni za Srpsku novu godinu i Sv. Savu, odnosno 27. januara.

U sklopu ove akcije, pomažu se i ugrožene porodice, svetinje i institucije, a akcija će trajati do 29. decembra 2023. godine.

Takođe, ova humanitarna organizacija navodi i da će se spisak donatora voditi transparentno i javno na njihovim internet prezentacijama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija