• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mondo

11.12.2023

10:52

Da vam se smuči život! Šok u centru Beograda: Pacovi kolo vode u vitrini sa pecivom

printscreen instagram

Društvo

Da vam se smuči život! Šok u centru Beograda: Pacovi kolo vode u vitrini sa pecivom

Podeli vest

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi kako pacovi šetaju u jednoj pekari koja se nalazi u Beogradu.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži "instagram". Napisano je da se pekara "EM food", nalazi u Kosovskoj ulici.

Na osnovu snimka se zaključuje da pekara nije radila u trenutku kad su pacovi šetali. Jedan se se nalazi u vitrini sa hranom dok drugi stoji kod kase. 

 

 

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su snimak. 

- Gratis proteini", "Da proveri kvalitet", "Dva kilograma komad", "Tu je najveći problem starost zgrada. Podrumi su puni pacova, spratovi puni migranata u iznajmljenim stanovima. A pacov je poznat po tome da je vrlo fleksibilan, tako da gde prođe glava, on prolazi ceo bez obzira na veličinu. Radila sam godinama upravo u toj firmi, pa i u tom lokalu, ono što mogu da kažem je da se vodi računa o higijeni, deratizaciji redovno, ali ovo je izvan ljudske moći. Na kraju svega, miševa i pacova ima u svakom prehrambenom objektu, pogotovo tamo gde ima brašna. Slika je užasna, to bez daljnjeg" - samo su neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija