• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

18:53

Hrabru samohranu majku i njeno petoro dece učinio najsrećnijom porodicom! Željko Mitrović posetio Nadu Mitrović i saopštio srećne vesti: Evo kada se useljavaju u novi dom!

Jelena Simonović

Društvo

Hrabru samohranu majku i njeno petoro dece učinio najsrećnijom porodicom! Željko Mitrović posetio Nadu Mitrović i saopštio srećne vesti: Evo kada se useljavaju u novi dom!

Podeli vest

Pre godinu dana, Željko Mitrović obećao je Nadi Mitrović, samohranoj majci petoro dece, stalni posao i novi dom, a obećano je ispunjeno – i više od toga.

Nakon što je Nada dobila stalni posao na televiziji Pink, Željko Mitrović je danas Nadi doneo ugovor o kupovini zemljišta na kome će u narednih 60 do 90 dana biti izgrađena kuća u koju će se useliti sa ćerkama Mašom, Milicom, Mijom i sinovima Mihajlom i Miljanom.

Ova hrabra samohrana majka borila se za bolji život svoje dece, a u toj borbi pomoć joj je pružio upravo Željko Mitrović. Željko je danas, zajedno sa Žarkom Lazićem ispred emisije „Kuća od srca“, posetio Nadu i njenu decu i saopštio im radosne vesti i ostvarenje sna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Povod za današnji dolazak kod Nade je to što smo napokon našli dobar plac, u samom centru Pančeva i sagradićemo jednu kuću, montažnu, ali po svim svojim karakteristikama je bolja nego da je zidamo. Po onome što sam video u projektu, svako dete će imati svoju sobu. Čim kuća bude gotova, opremićemo je i nameštajem i tehnikom. Velika nam je čast da budemo od pomoći jednoj ovako predivnoj porodici, sva deca imaju prosek 5,00, tako da su fenomenalni đaci i nadam se da će tako ostati – rekao je Željko, svoju zahvalnost nije mogla da sakrije Nada, za koju ova kuća znači početak bolje, lepše i sigurnije budućnosti:

Sve što je gospodin Željko rekao i obećao, sve je ispunio i rečima ne mogu da opišem zahvalnost. Učinio nas je presrećnom porodicom.

 

Ali, Željko kod Mitrovića nije došao praznih ruku. On je Maši, Milici, Miji, Mihajlu i Miljanu doneo poklone – novu garderobu, igračke, ali i novi televizor i Plejstejšn najnovije generacije. Željko je iskoristio priliku da pozove sve koji su u mogućnosti da se priključe ovakvim akcijama, ali najavio nove za narednu godinu.

Uvek kada dođu decembar i januar, kada dođu novogodišnji i božićni praznici, za mene je to vreme kada oni koji imaju treba da daju onima koji imaju manje ili onima koji nemaju. Lično verujem da kada bi svi u Srbiji koji su u mogućnosti bar jednom godišnje pomogli jednoj porodici, Srbija bi bila Švajcarska po standardu građana. Sledeće godine ćemo imati više ovakvih akcija

Podsetimo, vlasnik i direktor kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović je posle apela na društvenoj mreži Tviter odlučio je da pomogne samohranoj majci petoro dece Nadi Mitrović iz Pančeva, a dana sim je obećao da se sledeći put vide u njihovom novom domu.

Željko Mitrović i kompanija Pink Media Group nastaviće da svoj uticaj i sredstva usmerava na društveno-odgovorne i humanitarne akcije i svojim primerom pokaže put drugim kompanijama i pojedincima da se odluče na isto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija