• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2023

06:50

Pred nama pravi prolećni dan! U Srbiji danas i do 17 stepeni, evo kada stiže kiša

Pixels Studio

Društvo

Pred nama pravi prolećni dan! U Srbiji danas i do 17 stepeni, evo kada stiže kiša

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i toplo, u toku dana uglavnom na severu, a uveče i tokom noći i u većini krajeva kiša, samo će se na jugu i jugoistoku zadržati suvo, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području i na planinama povremeno jak južnih pravaca, sa temperaturama od 2 do 17 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno i toplo, tokom dana suvo, ujutro je moguća slaba kiša, a intenziviranje padvina se očekuje uveče i tokom noći. Vetar umeren južni i jugoistočni, sa temperaturama od 7 do 17 stepeni.

Vremenska prognoza narednih dana

U narednih nedelju dana vreme će biti umereno do potpuno oblačno, od četvrtka temperatura u postepenom padu.

U četvrtak pre podne i sredinom dana na severu prestanak padavina, u ostalim predelima s kišom, koja će na planinama preći u sneg.

U petak na severu suvo, u ostalim krajevima sa ponegde sa kišom, na planinama sa slabim snegom, dok se u subotu slabe padavine se očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija