• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2023

10:21

Dizel i benzin još jeftiniji! Ovo su cene goriva za narednih 7 dana!

Shutterstock

Društvo

Dizel i benzin još jeftiniji! Ovo su cene goriva za narednih 7 dana!

Podeli vest

Nove cene goriva obradovaće potrošače! Danas od 15 časova litar evrodizela na pumpama u Srbiji koštaće 195 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 173 dinara.

Dakle, poredeći sa cenom goriva od prošle nedelje, dizel i benzin su jeftiniji za po dva dinara.

Prema podacima sa berzi, cena sirove nafte je porasla na 70,689 dolara za barel, a cena nafte Brent na 75,504 dolara. Evropski fjučersi gasa su se na otvaranju berze TTF prodavali po ceni od 36,500 evra za megavat-sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Majka iz Beograda zgranuta cenom ekskurzije: Dva noćenja 31.000 dinara
Društvo

Majka iz Beograda zgranuta cenom ekskurzije: Dva noćenja 31.000 dinara

U osnovnim i srednjim školama uveliko su počeli da se nude aranžmani za jednodnevne izlete, višednevne ekskurzije i rekreativne nastave, mahom po Srbiji, koje su i edukativnog karaktera prilagođene uzrastu učenika te imaju za cilj da se deca upoznaju sa kulturno-istorijskim spomenicima i lepotama naše zemlje.

15.12.2023

09:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija