• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

14:39

Izabran novi direktor osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Tanjug/Marko Đoković

Društvo

Izabran novi direktor osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Podeli vest

Na mesto v.d. direktora beogradske osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo postavljen je profesor muzičke kulture Ljubomir Pjevović.

Nakon što je v. d. direktorka beogradske Ogledne osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ Olga Mitrović podnela ostavku, na tu funkciju postavljen je Ljubomir Pjevović koji je bio profesor muzičke kulture u Osnovnoj školi „Vojvoda Mišić“.

On je već stupio na dužnost, potvrdili su iz škole.

„Gospodin Pjevović je novi v.d. direktor naše škole, trenutno je na sastanku, a od sutra je dostupan za sve informacije koje su vam potrebne“, naveli su iz škole.

Nakon nezapamćene tragedije u ovoj školi kada je učenik ubio devetoro učenika i čuvara škole, a ranio šest osoba, dotadašnja direktorka Snežana Knežević koja je školom rukovodila od 2005. godine je smenjena.

Na njeno mesto postavljena je Anđela Petrović, koja se na toj poziciji zadržala tri meseca, a zatim podnela ostavku.

Učiteljica Olga Mitrović dolazi na njeno mesto i preuzima funkciju 5. oktobra, a sada je menja profesor muzičke kulture Ljubomir Pjevović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija