• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vojvodina uživo

27.12.2023

22:47

Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara

Vojvodina uživo

Društvo

Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara

Podeli vest

Zdravko Vulin, lokalni opozicioni političar iz opštine Bač, uznemirio je javnost informacijom da je Opština Bač otkazala koncert Radeta Šerbedžije.

Koncert koji je, navodno, plaćen i za koji je prodato 400 karata. 

Istina jeste da je g. Vulin kontaktirao Narodnu biblioteku “Vuk Karadžić” kao politička partija, ne kao producent. U dopisu je samo zatražio informaciju o slobodnim terminima Velike sale Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, gde se ne precizira da je u pitanju bilo kakav koncert, kamoli da se spominje izvođač. Gospodin Vulin je obavešten da se sala Narodne biblioteke rekonstruiše, nije potpisan bilo kakav ugovor. 

Gospodin Rade Šerbedžija je rado viđen gost, za kojeg se nadamo da će u nekom narednom periodu posetiti našu opštinu, a od gospodina Vulina zahtevamo da se izvini zbog iznošenja neistina, u suprotnom će na sudu morati da dokazuje svoju nevinost. 

Dostavljamo javnosti kompletnu korespodenciju sa g. Vulinom, gde se vidi da nije moguće zakupiti salu u Narodnoj biblioteci, kao i fotografije radova u istoj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija