• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug, Informer.rs

30.12.2023

06:46

Usred zime prolećna temperatura! U nedelju stiže kiša u ove krajeve Srbije, a evo kakvo nas vreme očekuje za Novu godinu

Informer/shutterstock

Društvo

Usred zime prolećna temperatura! U nedelju stiže kiša u ove krajeve Srbije, a evo kakvo nas vreme očekuje za Novu godinu

Podeli vest

U Srbiji će tokom dana biti umereno do potpuno oblačno na severu i zapadu tek ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na jugu i jugoistoku Srbije sa dužim sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Ujutro se ponegde očekuje slab mraz, po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla. Duvaće slab, zapadni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od minus šest do 16 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, suvo i toplo, vetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 6, najviša dnevna oko 14 stepeni.

U narednih nedelju dana zadržava se natprosečno toplo vreme. U nedelju tokom dana pretežno sunčano i toplo, u toku noći ka ponedeljku postepeno naoblačenje, a pred jutro na severozapadu Srbije tek ponegde sa kišom.

Naoblačenje koje će u ponedeljak ujutru i pre podne zahvatiti severne i zapadne delove zemlje, posle podne i uveče će se proširiti i na ostale krajeve uslovljavajuci mestimično kišu.

U utorak promenljivo oblačno, u većem delu zemlje suvo, a samo još ujutru i pre podne na jugu Srbije ponegde sa slabom kišom.

Od srede pretežno oblačno i toplo, mestimično sa kišom, a samo na visokim planinama sa slabim snegom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija