• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2024

00:00

SREĆNA NOVA 2024. GODINA! Informer vam želi zdravlje, ljubav, mir i mnogo uspeha!

Shutterstock, Informer

Društvo

SREĆNA NOVA 2024. GODINA! Informer vam želi zdravlje, ljubav, mir i mnogo uspeha!

Podeli vest

Dragi čitaoci, prethodna godina, iako je bila teška, kako za čitav svet, tako i za nas, bila je u istoj meri uspešna, kvalitetna i poučna!

Trudili smo se da vas prvi informišemo, a vi ste nam zauzvrat poklonili poverenje, te je Informer televizija završila 2023. godinu sa oborenim rekordom gledanosti, šerom od 7,9 i rejtingom 7,9, čime je uspela da se plasira na drugo mesto po gledanosti na teritoriji čitave Srbije! 

Hvala vam što ste bili uz nas i što ste nas svojim interesovanjem i ljubavlju prema našoj pisanoj i živoj reči naveli da naš cilj ostane isti i u narednoj godini. A to je kvalitetan program, bogat sadržaj, proverene i tačne informacije i ekskluzivna saznanja. 

Već 12. godinu nam ukazujete poverenje, svaki dan vas je sve više i to pokazuje da trud naše kuće jeste nagrađen. Hvala vam na tome! 

U novoj 2024. godini trudićemo se da budemo još bolji zbog vas i da zajedno koračamo putem uspeha, a vi nastavite da nas pratite putem našeg sajta, dnevnih novina i televizije! 

Želimo vam dobro zdravlje, srećnu porodicu na okupu, mir i blagostanje i neka svima nama misija za ovu 2024. bude da sva deca ozdrave i da nijedno ne izgubimo.

Još jedna teška i borbena godina je iza nas, i to je dobro, nešto smo završili - sve što je loše ima kraj. 

Jer, kako kaže naš veliki Duško Radović: 

"Krajevi se potroše,
počeci uvek traju.
Početak – eto šta je na kraju"!

Srećna Nova godina i hvala vam što ste deo nas! Neka ova godina bude posebna koliko i vi! 

Ostajte zdravo i čuvajte sebe i svoje najmilije! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija