• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

02.01.2024

15:21

"Ne dopada joj se tema sajta" Programer zbog devojke odbio posao vredan 15.000 evra: Evo o čemu je reč!

Shutterstock

Društvo

"Ne dopada joj se tema sajta" Programer zbog devojke odbio posao vredan 15.000 evra: Evo o čemu je reč!

Podeli vest

Programer iz Srbije podelio je na društvenim mrežama problem koji ima sa svojom devojkom i sve zbog nesvakidašnje ponude za posao. Naime, njemu je ponuđeno 15.000 evra da napravi soft sajt za odrasle, što se njegovoj devojci nije dopalo.

Ovaj momak je pokrenuo polemiku na forumu Redit kada je zatražio savet jer njegova devojka nije bila najsrećnija kada joj je saopštio da je dobio posao vredan nekoliko hiljada evra.

Kako kaže ona mu ne veruje da on nema nikakve veze sa "modelima" sa sajta.

- Dobio sam ponudu od vrlo poznatog brenda. U pitanju je erotika, ne po***grafija, u početku nam je bilo neobično i smešno, međutim u jednom trenutku ona se uozbiljila i digla frku i počela je neka mučna i nepotrebna rasprava. Kako da joj dokažem da mene zabole kakve su slike na sajtu, njihov sajt, neka kače šta hoće, ja ću ionako pisati kod i imati brdo odgovornosti, slike su mi zadnja briga. Developeri nemaju nikakve veze sa modelima. Time što smo u Srbiji imamo dosta prepreka da dobijemo plaćen posao, treba da se pogode vremenske zone, radne dozvole, tehnologije, a sad i nov kriterijum da slike na sajtu budu odgovarajuće - piše u početku njegove objave, a onda je zatražio "savet struke":

- Interesuje me savet ženskog auditorijuma kako da joj objasnim da nema šta da je brine i da je apsurdno što je digla frku, ako neko hoće da je prevari, može da bude i automehaničar ili pekar?

Foto: pexels.com

 

Nesigurna ili visoko moralna

Iako je tražio mišljenje žena, ipak su se više oglašavali muškarci.

- Po mom mišljenju: nećeš glumiti u filmovima za odrasle, gledaćeš slike. Prvo, verovatno gledaš po**o filmove i ovako. Drugo, mislim da će ti to vremenom postati rutina tako da nećeš toliko ni obraćati pažnju na sliku. Za 15k evra plate - devojka je ili jako nesigurna u sebe ili ima neke extremne moralne kriterijume - piše jedan od korisnika Redita.

- To je kao da si ginekolog i da ti se ljuti sto imaš žene pacijente. Posao je posao, mnogo je glupo da odbiješ - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara muškaraca.

Foto: Cubes

 

Na kraju se javila jedna devojka koja je pokušala da "izvaga" obe strane i sve do tančina objasni.

- Ne znam koliko je ovo savet, ali žensko sam, pa je ovo moje viđenje. Određena doza ljubomore u vezi/braku je u redu. Problem je kad to prerasta u ovakve situacije. Ne možeš ti ni na koji način njoj objasniti "mene zabole šta kače oni" jer to tako ne funkcioniše kod ljubomornih ljudi - piše ova korisnica i dodaje da ne postoji magično rešenje:

- Devojka mora da se urazumi i shvati da je posao samo posao. S druge strane možda je ona imala jako loša iskustva sa nekim prethodnim momkom - napisala je ova korisnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija