• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2024

15:28

NIS otvara vrata za mlade talente

NIS

Društvo

NIS otvara vrata za mlade talente

Podeli vest

Кompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije.

Polaznike tokom godinu dana rada u kompaniji očekuju praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening "mekih" veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice NIS-a. 

Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora i prolazi kroz različite obuke, ali i stiče praktične veštine, a nakon toga dobija individualni projekat iz odabrane oblasti. Priliku da učestvuju u NIS Energy programu imaju master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta.

- NIS Energy program jedan je od strateških programa poslovanja naše kompanije kroz koji pružamo mogućnost mladim ljudima dodatne edukacije i sticanje praktičnih veština koji su ključni na početku građenja poslovne karijere. Кao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, u NIS-u verujemo da su mladi stručnjaci nova energija koja doprinosi razvoju kompanije o čemu svedoči i činjenica da smo do sada zaposlili 100 odsto polaznika ovog programa - izjavila je Alisa Evsina, HR direktorka kompanije NIS.

Кao društveno odgovorna kompanija, NIS će nastaviti da kroz ovaj i slične programe pomaže zajednici u kojoj posluje, posebno mladim ljudima, za koje u kompaniji veruju da su upravo oni pokretači nove energije i nosioci "budućnosti na delu" što je i slogan kompanije NIS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija