• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stanković

20.01.2024

14:30

Velika akcija za pomoć porodici Nikolić iz Ilandže! Hajde da Teodora, Jelena i Dajana sledeći Božić dočekaju u novoj kući! (FOTO)

Ognjište

Društvo

Velika akcija za pomoć porodici Nikolić iz Ilandže! Hajde da Teodora, Jelena i Dajana sledeći Božić dočekaju u novoj kući! (FOTO)

Podeli vest

Udruženje dobrih ljudi ,,Ognjište" iz Pančeva, uz saglasnost samohranog oca Denisa Nikolića iz Ilandže, pokrenulo je akciju za prikupljanje novčanih sredstava kako bi toj četvoročlanoj porodici obezbedili bolje uslove za život i novi dom.

- Denisa je život odveo u Crnu Goru gde je dobio tri prelepe ćerkice (Teodora, Jelena i Dajana). Nažalost, mama ih je napustila pa se morao vratiti u Banat, odakle je i otišao, tačnije u selo Ilandža ( Opština Alibunar ). Ovde su tek 2-3 godine, još uvek su nesnađeni i manje poznati meštanima. Deca su dobra, idu u školu sve tri. Učiteljica Mira ih svakoga dana vozi i vraća iz škole. Preko nje i naše Ane smo i saznali za ovu porodicu - rekao je Slavko za Informer.rs i dodao da devojčice nemaju ni zdravstvenu knjižicu, te da nisu u mogućnosti da odu ni kod lekara kada je to neophodno. 

Foto: Ognjište

 

- Mi smo ovu porodicu upoznali kada smo devojčicama odneli paketiće za praznike. Toliko su dobre i vaspitane. One nisu čak ni onako željno otvarale slatkiše, već su samo nežno i polako razgledale igračke koje su dobile - rekao je Radojčić. 

Naime, Denis radi u jednoj maloj firmi za dnevnicu od 2.000 dinara, ali ni tamo nema uvek posla i maltene je primoran da se snalazi kako zna i ume, kako bi porodici obezbedio bolje uslove za život. 

Kako Radojčić navodi, u Ilandži ima par kućica za ovu porodicu, malo su zamršeni imovinski odnosi, ali nisu nerešivi. U svemu tome ovom Udruženju pomaže jedna advokatska kancelarija, kako bi potencijalni dom za ovu porodicu bio u potpunosti kompletan i legalan. 

Foto: Ognjište

 

Udruženje "Ognjište" je pozvalo i sve firme i preduzetnike da se pridruže ovoj akciji i da se ovoj porodici čim pre obezbedi siguran krov nad glavom, a svaka pomoć je dobrodošla. 

Naše malo nekome znači mnogo, čak i više! 

Klikom OVDE možete videti kako možete pomoći ovoj porodici, bilo da je u pitanju robna ili novčana pomoć. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija