• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2024

07:14

Smanjite brzinu i oprezno vozite! Kraj raspusta, na ulicama povećan broj dece

MUP Srbije

Društvo

Smanjite brzinu i oprezno vozite! Kraj raspusta, na ulicama povećan broj dece

Podeli vest

Kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta znači i više dece na ulicama unutar gradova, a posebno na ulicama oko škola, na koje vozači moraju da obrate pažnju i dodatno smanje brzinu za vreme vožnji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pažnja vozača je jako bitna u ovim zimskim danima kada su, kako kažu iz AMSS-a, trotoari prekriveni snegom i ledom pa pešaci, ali i deca koriste ulice za hodanje.

Padavina nema, ali sada jak mraz svaku vlažnu deonicu pretvara u led, zato se savetuje vozačima da krenu ranije jer im je potrebno više vremena da odlede vozilo, a u ovakvim uslovima vožnje česti su zastoji i prekidi u saobraćaju.

Prema informacijama granične policije, vozila na teretnim terminalima jutros najduže čekaju na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, i to osam sati.

Normalizovan je saobraćaj za putnička vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka, kao i za teretna ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, zbog toga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija