• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

18:35

Informer učestvuje u humanitarnoj akciji! Pomažemo narodnoj kuhinji za bebe u Beogradu, pridružite se i vi (FOTO/VIDEO)

Miloš Rafailović

Društvo

Informer učestvuje u humanitarnoj akciji! Pomažemo narodnoj kuhinji za bebe u Beogradu, pridružite se i vi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U novoj humanitarnoj akciji u kojoj je učestvovala naša televizija, pomogli smo narodnoj kuhinji za bebe u Beogradu velikim brojem opreme i hrane za najmlađe.

Informer je donirao puno pelena i dohrana za bebe prvoj narodnoj kuhinji za bebe i uprkos nebrojeno akcija naše televizije ovu smo rešili da ovekovečimo kamerama. Kompanija Informer je rado prihvatila poziv na ovu humanitarnu akciju i apelujemo na sve da se priključe ovoj lepoj inicijativi.

Dejana Draškić, osnivač narodne kuhinje za bebe kaže da narodna kuhinja za bebe postoji već godinu dana i da celu akciju vodi udruženje "Anđeli severa", ali i poziva sve gledaoce da se uključe u ovu lepu akciju.

- Prva narodna kuhinja postoji godinu dana i ovo je velika humanitarna akcija za bebe, a ceo humanitarni proces vodi udruženje "Anđeli severa", koji se brinu o socijalno ugroženim porodicama. Akciju su pokrenuli naši prijatelji Strahinja i Anja i pozivamo sve gledaoce da se uključe u ovu lepu humanitarnu akciju - objasnila je Dejana.

Pojedinci i kompanije su se priključile ovoj akciji i sa svih strana sveta dolaze prijave za uključivanje u akciju za bebe. Svi oni koji žele da se priključe akciji, mogu to da urade preko Fejsbuk stranice ili direktno na adresu udruženja "Anđeli severa" Ištvan Andrea 25 u Bačkoj Topoli.

Kako je izgledao deo ove divne akcije, kao i izjavu osnivača heroine Dejane Draškić, obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija