• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2024

13:06

Red kiše, red sunca, pa sneg! Evo kakvo vreme nas očekuje narednih sedam dana

printscreen

Društvo

Red kiše, red sunca, pa sneg! Evo kakvo vreme nas očekuje narednih sedam dana

Podeli vest

Na severozapadu Srbije vreme će sutra biti promenljivo, sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, tek ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom ili susnežicom.

Kako je saopštio Repubički hidrometeorološki zavod, na planinama, a na jugu Srbije ujutro i u nižim predelima, očekuje se provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, severozapadni, na istoku i jugu Srbije povremeno jak, naročito na planinama, krajem dana u slabljenju.

Najniža temperatura od -3 do 5 °C, a najviša od 5 °C na jugu, do 10 °C na severozapadu Srbije i u Negotinskoj Krajini. Uveče i tokom noći u većem delu Srbije delimično razvedravanje, a u Vojvodini u drugom delu noći novo umereno naoblačenje.

Foto: Privatna arhiva

 

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. U pojedinim delovima grada moguća je tek slaba kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 3 °C, a najviša oko 7 °C. Uveče i tokom noći delimično razvedravanje.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i osetno toplije. Od 4. februara do kraja prve dekade meseca maksimalne temperature biće od 12 do 20 °C, a jutarnji mraz će postati lokalna pojava. Slaba kratkotrajna kiša očekuje se tek ponegde na severoistoku zemlje 3, 5 i 8. februara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija