• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2024

13:45

Deca se otrovala špiritusom u klubu!? Šokantni detalji o žurci u centru Beograda: Imali do 2,8 promila u krvi!

Shutterstock, Pexels, PngWing

Društvo

Deca se otrovala špiritusom u klubu!? Šokantni detalji o žurci u centru Beograda: Imali do 2,8 promila u krvi!

Podeli vest

Nakon vesti da je na toksikologiji VMA zbrinuto čak 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi, na društvenim mrežama pojavila se informacija da su oni otrovani špiritusom!

Objavljen je i snimak ispred kluba gde je došlo do ovog incidenta, a na snimku se vide jake policijske snage, kao i vozila Hitne pomoći.

 

- Dvadesetšest osoba od kojih su 12 bila deca mlađa od 15 godina na žurci su se otrovala špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA, a u krvi pronađen je visok procenat etanola - navodi se na Instagram stranici moj_beo_grad_.

 

 

 

Osim ovog snimka, na istoimenoj Instagram stranici objavljen je stori na kom se navodi da je više maloletnika otrovano špiritusom.

- Deca od 15 godina na žurici su se otrovala špiritusom i celu noć su proveli na VMA. U krvi im je pronađen visok procenat etanola. Bila sam svedok sinoćnjeg dolaska dece na toksikologiju - navodi se na storiju.

Foto: pritnsrkin/instagram/moj beo grad

 

Podsetimo, doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija