• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

26.02.2024

14:17

Profesor Medicinskog usred ispita našao novac u indeksu studenta: Njegov odgovor će vas oduševiti

Insajder

Društvo

Profesor Medicinskog usred ispita našao novac u indeksu studenta: Njegov odgovor će vas oduševiti

Podeli vest

Dušan Milisavljević, čuveni ORL lekar i profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, na ispitu u januarsko-februarskom roku u indeksu studenta našao je - novac.

Pre nego što pomislite na najgore, u pitanju je 10 dinara i 10 denara, koje akademci često simbolično ostave za sreću, jer smatraju da će tako "prizvati" desetku. Povodom toga profesor Milisavljević imao je jasnu poruku:

"Januarsko-februarski ispitni rok.Utisak su mi par indeksa i novčanice od 10 dinara i 10 denara u indeksu. Kažu, to je za sreću da dobiju desetke. Profesor želi svima sreću ali za polaganje ispita je potrebno ozbiljno učenje a ne sujeverje", poručuje on.

Šta vi mislite o ovom sujeverju? Može li to uvrediti profesore ili sve treba shvatiti i kao šalu?

 

 

Prof.dr Dušan Milisavljević  kaže da nije sujeveran, ali da mu je bilo simpatično kada je video novčanice u indeksu.

- Jedan student je dobio 10 jer je zaista znao na ispitu i zaslužio je tu ocenu, a drugi je dobio osmicu. Ne treba biti sujeveran nego učiti. Svakako bilo mi je simpatično - kaže profesor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija