• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

29.02.2024

12:13

Oglas za prodaju kuće zapalio internet! Odlična cena, dobra lokacija, ali fali joj ovaj deo

Printskrin /Eksploziv/Tv Prva

Društvo

Oglas za prodaju kuće zapalio internet! Odlična cena, dobra lokacija, ali fali joj ovaj deo

Podeli vest

Kuće na selu se u poslednje vreme mogu pazariti po veoma pristupačnim cenama, te se mnogi koji žele da pobegnu iz grada odlučuju za kupovinu nekretnina na selu!

Nedavno je jedan oglas za kuću koja se nalazi u blizini Bajine Bašte oduševio korisnike društvenih mreža, ali ima jednu manu.

- Kuća se nalazi nedaleko od centra Bajine Bašte. Kolima 10 minuta, pešaka 30 minuta. Kuća je 40m2. Ima dovedenu struju i vodu. Dva podruma i pomoćna šupa, kao i čardak. Mana - nema WC - naveo je vlasnik ove kuće na stranici "Nekretnine na selu - Povratak u sela i zdrav život".

Naveo je da uz kuću idu i kupine, kao i dve njive ukupne površine 6.700 m2, kao i zemljište uz kuću površine 465 m2.

- Obe njive su pete klase (prva je površine 3532m2, druga je površine 3193m2). Iznad kuće ima i 100 zasađenih voćki. 16.000 evra - navodi se u oglasu.

Foto: printscreen facebook

 

Jedan korisnik naveo je da su zaista dobri uslovi.

- Dobri uslovi, ali zašto si je ti napustio? - upitao je jedan korisnik.

Cena ove kuće i onoga što ide uz nju zaista je pristupačna, ali kao što je i sam vlasnik naveo mana je što ne postoji WC.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija