• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

04.03.2024

15:42

Najjača nedelja na Admiralbet pokeru: Uzbudljiva avantura vas očekuje prve nedelje marta!

Promo

Društvo

Najjača nedelja na Admiralbet pokeru: Uzbudljiva avantura vas očekuje prve nedelje marta!

Podeli vest

Samo par nedelja nakon velikog februarskog 500k turnira, kladionica AdmiralBet je spremila novo iznenađenje za sve ljubitelje pokera!

Naime, promocija Boost Week je počela 4. marta, kada sve igrače na AdmiralBet poker platformi očekuju 50% veći zagarantovani nagradni fondovi na svim Daily Special turnirima, dok je za Main Event GTD uvećan za čak 100%!

Buy-in za sve turnir ostaje isti, a Boost Week traje do kraja nedelje, odnosno do 10. marta. Danas je na programu Monday PKO turnir sa 75.000 GTD, koliko iznosi fond i za Wednesday Deep Stack turnir, dok će se u utorak i subotu voditi borba za po 60.000 dinara. U petak je na programu još jedan PKO turnir čiji nagradni fond iznosi 55.000 dinara, da bi se dan ranije igralo za 90.000 dinara na Thursday PKO turniru. Za kraj, Main Event je na programu u nedelju 10. marta, sa početkom od 20 časova, a GTD će iznositi neverovatnih 200.000 dinara.

Takođe, nedavno je uspostavljena nova struktura dnevnih turnira sa sjajnim zagarantovanim nagradnim fondovima, koji se održavaju svakog dana, dok sve igrače samo na AdmiralBet poker platformi očekuje početnih 30% rakebacka. Maksimalan udeo rakebacka iznosi 50%, a pored toga AdmiralBet konstantno radi na unapređenju poker platforme uvažavanjem sugestija korisnika, sa namerom da ljubiteljima najpopularnije kartaške igre na svetu omogući najbolje moguće iskustvo igranja online pokera u Srbiji.

Foto: Promo

 

Svi poker turniri su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Prijavite se za omiljene poker turnire na vreme i uskočite u najuzbudljiviju nedelju na AdmiralBet poker platformi!

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija